dilluns, 8 de juny del 2009

no podem perdre la identitat però si buscar nous atractius

El dinar de la vellesa va ser l’últim acte que vaig anar en aquesta edició de la Fira.
Deixeu-me que faci un punt i a part d’aquest acte perquè realment s’ho mereixen. L’Associació d’Antics Alumnes de la Salle, un cop més van sorprendre a tots els assistents. Sóc incapaç de saber quants avis i acompanyants hi havia en el pavelló però si que us puc dir que estava de gom a gom. Els organitzadors un excel·lent, els voluntaris un excel·lent, el dinar un excel·lent, dit d’un altre manera un excel·lent amb tot. Realment és una gran festa i un gran homenatge a la vellesa. Felicitats un cop més!
Després de la inauguració de divendres, el dissabte vaig tornar al recinte firal. Feia goig veure tan de públic, gent que passejava i gaudia de bones converses. Tot anava de primera fins que un maleït núvol va voler descarregar sobre de Cambrils. Quatre llampecs van ser suficients perquè la gent marxes cap a casa.
Un cop es va calmar la tormenta em dirigeixo a buscar el cotxe que havia aparcat a “l'Hort del Cuchillo”, aquí és quan comença la meva aventura. Arriba fins a ell amb aquell fang sense trancar-me una cama va ser tota una gimcana. Entre que no hi havia llum, que el terra estava argilós i els tolls eren monumentals quan vaig arribar a la fi el cotxe em va semblar increïble. Avui el cotxe he calculat que hi porto un parell de quilos de terra.
Pel que fa a la Fira, tal i com ja he comentat amb el seu regidor Olivier Klein s’ha de trobar la fórmula per no perdre la identitat de la Fira però si que hem de buscar nous atractius.
Un fantàstic castell de focs va donar per finalitzada aquesta edició que malgrat la crisi i el desencantament i gràcies a l’esforç de les empreses privades i dels tècnics de l’Ajuntament s’ha de valorar de forma molt positiva.
Ahir també era dia d’eleccions. Cambrils amb un 68 % d’abstenció despunta i força envers les poblacions veïnes. Malgrat aquesta tendència sigui el fil conductor de tot el país, ahir un cop més van poder escoltar que tots havien guanyat, uns més que altres però tot eren valoracions positives.
Personalment valoro la jornada d’ahir de molt decebedora en el conjunt del país. Els nostres governants no han trobat la manera de fer arribar als ciutadans la importància d’aquests comicis. Un cop més s’ha bipolaritzat la campanya i una gran majoria de votants s’han quedat a casa. Estaria bé que després de fer el numeret d’ahir, cada partit es mires el mèlic i comences a trobar solucions per engrescar el seu electorat. Tants anys amb la boca tancada i ara que la podem obrir la decepció porta a que la gent no participi. Tot un problema.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada