dijous, 18 de juny del 2009

Ara som 9.

Ara som 9 a l'oposició. Ostres es tractava de sumar i no de restar, ara l'Ajuntament de Cambrils ja té en la seva "banqueta" el primer regidor no adscrit.
No seré pas jo qui valori la tasca d'aquest regidor, com diuen els cambrilencs cada persona baixa les escales com vol.
Ja feia temps que els companys del PP no estaven contents amb el treball d'aquest regidor.La veritat és que les seves assistències han estat poques, o molt poques, i aquest tema no ha sorprès a ningú. L'oposició fa reunions cada setmana a molt estirar cada quinze dies. La presencia del Sr Carnero amb dos anys i puc arribar a ser generosa no han sigut més de tres.
La llei tindria que ser un altre i no permetre que els polítics representats amb unes sigles marxin de la formació política sense deixar l'acta de regidor.
Molts pensareu, ostres doncs el teu líder també ho va fer, i jo us contesto que continuo pensant el mateix. No em sembla bé, el compromís és amb el partit i amb la gent que ha confiat amb aquelles sigles no pas amb la persona.
La meva convivència amb el SR. Carnero ha sigut completament nul.la. Estic segura que jo no l'hi he aportat res a la seva vida política i ell a mi menys.
Per cert aquest dimarts i dimecres dies de comissions a l'Ajuntament no l'he vist, que estrany !

1 comentaris:

Marta ha dit...

Estic completament d'acord amb tu si un regidor deixa el partit amb el qual ha obtingut l'acta de regidor ha d'abandonar el càrrec hi ha de quedar a disposició del partit. Això en aquests moment. També he de dir que jo sóc partidaria absoluta de les llistes obertes i per tant que el vot sigui nominal com al Senat així potser també la política seria més propera a la ciutadania i no hi hauria tanta abstenció.

Aprofito l'avinentesa per convidar-te a fer un tomb per casa meva reflexionshumanes.blogspot.com. Espero que t'agradi.

Publica un comentari a l'entrada