dimecres, 17 de juny del 2009

COLLITA PRÒPIA

Després d'una setmana complicada sempre en ve un altre.
Seguim parlant de la dimissió del cap de la policia local. Cal que els lectors d'aquest diari els quedi clar, que des de l'equip de govern no hi havia cap intenció per tal de donar explicacions a la població. El matí d'aquell mateix dimecres i quan aquests van saber que els tres grups de l'oposició feien una roda de premsa van decidir in "extremis" convocar els mitjans a les 19.30 de la mateixa tarda.
Aclarit aquest fet, només us vull explicar que un cop realitzada la comissió de mobilitat i després de les poques o cap explicacions creïbles de la regidora vam realitzar aquest comunicat.
Tot partit té les seves fons d'informació, tan els del govern com els de l'oposició. A nosaltres aquesta explicació de "temes estrictament personals" no ens fa el pes i així ho hem declarat. Estar a l'oposició, com molt bé saben alguns dels nostres dirigents no és fàcil, entre d'altres coses perquè les informacions que arriben són reals però la majoria de les vegades no pots fer públiques les fons, entre d'altres coses per no complicar la vida aquells que confien amb nosaltres. Amb això us vull dir que l'oposició no inventa arguments, en tot cas escolta, es documenta i després parla.
L'equip de govern, convoca una roda de premsa a dos quarts de vuit de la tarda per respondre a l'oposició, no pas per donar explicacions a la població de Cambrils que realment són els qui ja fa dies ho demanen.
L'alcalde ens recomana que deixem de dir tonteries. A casa meva qui diu tonteries són els tontos, i per el meu entendre l'oposició de tonteries en va dir ben poques. L'altre cosa és que les nostres tonteries no siguin del seu gust.
El fet és evident, després de molts dies i de poques explicacions s'ha de desviar l'atenció i anar cap un altre tema. El millor és l'atac.
En tot cas si els "tontos" diem "tonteries", els "llestos" que demostrin que realment no són certes. Ens demanen que anem els jutjats? i nosaltres ja els vam dir el que, que ens hi portin ells, que tenen més temps i més recursos. De la mateixa manera que els tres grups de l'oposició van aportar proves d'aquests cursos ara és el moment que les portin ells.
El tema dels cursos encara està sobre la taula sense cap resposta. El tema del cap quedarà com ja sabem, i com diuen el penedès " posa-les aquí que no hi tinc butxaca".
Per cert, em va agradar veure com la Revista Cambrils va respectar l'ordre dels fets, cosa que es va saltar per alt la nostra emissora municipal. En aquest cas si que l'ordre dels factors alterava el producte. Un cop escoltada la noticia per la ràdio, l'oient entenia que l'oposició havia respost a l'equip de govern. És a dir la noticia va començar amb les declaracions de l'alcalde i va acabar amb un resum de l'oposició i un simple tall de veu que curiosament no estava dins del manifest. Dic curiosament perquè com a l'hora d'enregistrar la roda de premsa van desconnectar el micro ja sabíem que poca cosa podien treure.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada