diumenge, 31 de maig de 2009

Caminar és saludable però si a més ho fas en bona companyia molt millor


Jornada fantàstica la d'avui dissabte. Aquest matí, que per cert feia un dia excel.lent he anat cap el Mollet del Rec on se celebrava el dia de la Salut i he volgut participar de manera activa a la caminada popular. D'aquest acte en trec dues coses clares: per una banda que ens cal caminar a tots molt més ( sobretot a mi que sempre vaig amb cotxe) i , en segon lloc, que compartir una caminada amb vells coneguts és tot un plaer. M'ha agradat veure com la gent feia un esmorzar saludable amb avellanes de la terra i pa amb oli. És del tot cert que a vegades les coses més senzilles són les que ens donen millor plaer.

Com ja em trobava a la façana marítima i uns metres més amunt CIU feia un acte electoral. He aprofitat per anar a fer una ullada. Volia saludar els companys de l'oposició, i com no podia ser d'un altre manera tenir un canvi d'impressions amb el Diputat Jordi Jané de la situació que afecta pràcticament a tothom.

Sóc incapaç de dir-vos amb la quantitat de gent que he parlat avui, però si alguna cosa tenen en comú totes elles és la gran preocupació del moment actual, i quan dic això no em refereixo estrictament a l'economia, els preocupen moltes coses, la convivència, el civisme, els valors i coses. A banda d'això també els uneix un altre fil conductor que és el desencant polític .

La percepció i valoració que tenen els nostres veïns ciutadans dels polítics en general i en tots els àmbits és clarament que som una colla de vividors, amb més o menys escala, però vividors. Francament preocupant i en lloc de fotre pilotes fora potser que comencem a mirar-nos el mèlic.

Tinc una llista de coses per mirar el proper dimarts a l'Ajuntament, petites preocupacions que poden ser molt grans pels qui les pateixen. Una llibreteta, perquè de memòria no en tinc gaire, i en la mesura que es pugui ( a vegades no és fàcil) donaré resposta i donaré solució.

Demà pregó de la Fira, que a més enguany promet i molt per què tenim de protagonista al popular cambrilenc Pere Navarro.

Fins demà!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada