divendres, 29 de maig de 2009

DOS ANYS I DOS DIES

Nit electoral

27 de maig del 2007, Eleccions municipals...
Recordo aquell dia com una jornada totalment desconeguda, si més no viscut des d'aquell escenari.
Durant molts anys i gràcies a la meva vida laboral, les eleccions les havia viscut intensament però des d'una vesant periodística. Seguir al candidat, avaluar les primeres dades, viure la nit electoral, fer entrevistes etc etc...
Aquell diumenge del 2007 va despertar diferent. Va ser una jornada que va transcorre sobretot de manera lenta, plena de felicitat i de moltes anècdotes. Un cop van començar a arribar les primeres dades, el termòmetre dels nervis anava pujant de temperatura.
A l'espai on ens vam reunir seguíem les noticies per tots els mitjans possibles. Des d'un primer moment la PLIC tenia 4 regidors, però amb prop del 50 % de l'escrutini els resultats ens en donaven 3. Vam passar de l'eufòria el desencant perquè aquell baròmetre no es movia.
Estàvem en el 95% i la cosa seguia exactament igual. Va ser en aquell moment i veient les cares dels meus companys quan vaig decidir passar a l'acció per tal de tranquilitzar els ànims. Mentre parlava amb el pare Mellau, qui estava francament decebut, una munió de gent va començar a cridar, a saltar, i tots venien plens d'alegria a aquell petit racó on jo estava intentant ser valenta. Aquella multitud parlava tota a l'hora, bé millor dit cridava i feia difícil poder entendre el que intentaven que jo escoltes. Fins que vaig sentir una veu potent que va dir, " MAR QUE ETS REGIDORAAA". No us puc explicar el que vaig sentir en aquell moment, només recordo que les cames em feien figa, el cor m'anava a 200 per hora i les llàgrimes sortien soles. L'escrutini havia arribat el 99,2% i amb ell la PLIC guanyava el 4 regidor. Amb aquest resultat la Plataforma Independent Cambrilenca passava a ser la segona força política de la ciutat.

27 de maig del 2009. Dos anys i dos dies.

Han passat dos anys i dos dies, i és en aquest moment quan he decidit obrir aquesta nova pàgina. Durant 24 mesos, l'experiència ha estat extremadament positiva. Han estat moments especialment diversos, plens de noves sensacions i de noves vivències.
Avui, dos dies després d'aquest jove aniversari, he decidit inaugurar aquest nou espai que no pretén un altre cosa que acostar-vos totes aquelles activitats que fa una regidora en el seu dia a dia. Comissions, reunions amb el teixit associatiu de la ciutat, tràmits, activitats etc etc...
En aquest blog, a diferència del Diari de la Mar, hi trobareu tot allò que té a veure amb el meu món actiu i també totes aquelles opinions personals generades del moviment polític municipal, autonòmic, nacional i, per descomptat, europeu. Sigueu benvinguts.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<<