dijous, 29 d’abril del 2010

Consultes, 25 d'abril 2010


Gràcies a un col.lectiu, Cambrils també va poder dir la seva aquest passat cap de setmana.
La participació del 10.02% no és per tirar coets, hem de ser sincers. Però la Plataforma que va impulsar aquesta iniciativa no ha disposat del temps suficient i tampoc ha tingut el suport necessari. Així doncs malgrat sigui un 10%, la valoració personal és positiva. ( Revista Cambrils)
Un total de 2315 vam votar si, i 216 vots van dir no. Aquest si que és un resultat aclaparador.
Una no deix de preguntar-se que passaria realment si aquestes consultes fossin vinculants i gaudissin de totes aquelles plataformes ( publicitat, cartells, euros etc...) que s'utilitzen en una campanya.
A Cambrils quan va entrar aquesta moció al Ple per tal de donar suport si algun col.lectiu decidia tirar endavant la consulta, el resultat va ser desfavorable pels vots de PSC, PP i IV. Els companys d'ERC es van avançar entrar aquesta moció abans que hi hagués una iniciativa del teixit social i aquesta va ser l'excusa per els companys del PSC i IV per no donar suport. Pel que fa a la PLIC, com molt bé ja sabeu vam donar el vot favorable, precisament perquè som un partit independent i en el nostre col.lectiu i tenim militants de totes les tendències polítiques. A més, recordem que la consulta donava la oportunitat a dir si o no.
Els ciutadans estan una mica cansats de dir la seva i que després no serveixi per gran cosa. Recordo en una entrevista que vam fer sobre aquest tema a Canal Català a Tarragona , que molts dels enquestats deien que no votarien precisament perquè no era vinculant.
Malgrat tingui una molt bona relació amb els companys del Partit Popular a Cambrils, no puc deixar de banda la indignació que m'agafa cada dia quan escolto la seva líder amb afirmacions dignes d'estudi.
Precisament Sanchez-Camacho parlant d'aquest diumenge s'ha lluit. De totes les declaracions la que més em sorprèn és aquesta que opina sobre Montilla, - “ ha mostrat novament la seva debilitat i que no té cap capacitat de lideratge dins els seu propi Govern, ja que membres del seu propi Govern van anar a votar a les consultes independentistes”-. Aquí ja queda més que clar el seu tarannà, no faré cap més aportació.
Si feu una ullada a l'enllaç podreu llegir altres afirmacions que no són menys importants.
No esperava pas entrar a la seva web i trobar un altre contingut però no crec que sigui cap anormalitat que membres del PSC votessin. Parlant de desviar les mirades, frase que diu cada dia, jo em pregunto, si les seves declaracions no són per desviar els seus propis errors tot repartint tríptics sense mirar els continguts. Felicitats a la Plataforma Cambrils decideix.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada