divendres, 21 de maig del 2010

Diagnostic: herpes primaveral!

L'alcalde assegura que l'oposició és com un "herpes primaveral"

L'oposició va ser ahir titllada per l'alcalde com a "herpes primaveral", referint-se a que cada any per aquestes èpoques els tres grups "fan una minicampanya per desestabilitzar el govern". En aquesta ocasió, segons Benaiges, "toca fer discurs polític" sobre la Policia local.
Tota Revista Cambrils

Sense visitar el metge m'han diagnosticat herpes primaveral. Sense seguir els consells dels professionals el primer que faig és visitar el meu amic google. Em pregunto, serà greu això de l'herpes? crec que no, el sr.wikipedia em diu: "lesió o malaltia cutánea inflamatoria que es caracteritza per l'aparició de petites vesículas, causada pel virus herpes hominis dels tipus I i II". Res que no tingui solució.
De fet aquest herpes primaveral se l'haguessin pogut diagnosticar el tripartit de Cambrils fa uns anys, pels voltants del 2002. La gravetat dels fets d'aquell moment tenen molt a veure amb els d'ara. A veure si sortiran del govern per la porta que van entrar.  És el que té governar amb una majoria justa com un pany de cop.
Potser caldria que els companys de govern, ICV i ERC també diguessin alguna cosa sobre tot el que està passant  a la  Policia local. Recordo altres episodis, on la foto era de suport absolut entre totes les forces i si realment estan d'acord amb el tarannà de la Sr Forcadell potser que li donin suport, ella segur que ho faria.
Que a la Poloicia Local hi han hagut irregularitats no és cap novetat. En tot cas poc projecte i havia sobre la taula quan han portem 4 cap i tres projectes. Sort que hi havia un estudi que els deia molt bé cap on havien d'anar. Això si el punt n. 1  aviat el van tenir fet.
Espera el dimecres per a donar alguna explicació a la població quan la premsa anava farcida d'aquesta noticia frega l'insult. L'altre vegada ja van fer exactament el mateix, van esperar que parles la premsa per després sortir a donar respostes. Ara veig que a banda de contestar ens diagnostiquen malalties.
La ciutadania que hagut d'esperar 4 dies per saber que deia el màxim responsable de la ciutat, no és pas un cas aïllat, l'oposició que representa el 50% dels ciutadans tampoc no van ser informats de res. És més, el dimarts el Diari de Tarragona amb declaracions de la Regidora Laura Forcadell, a banda de negar els fets deia que s'havia activat el protocol de la Grip A. Per favor, després s'enfaden si utilitzem la paraula còmic!
La resposta la sabem tots, aquí no passa res, no hi ha conflicte però hem buscat un mediador, el Sr Bergadà va plegar sense tenir cap pressió política, i a la policia cada dia porten un coc ràpid per esmorzar junts amb quatre sucs, es fa una negociació col.lectiva per acabar fen un curs per decret d'alcaldia, i podriem seguir...... Amb tot això l'oposició té herpes primaveral. 
Ja em perdonareu però tinc que anar ràpidament a la farmàcia perquè em pica molt això del herpes.
Per cert us recomano aquesta noticia avui.
Cambrils ingresó 1.505 euros diarios de multas en los dos últimos años

Los vecinos ‘festejan’ la relajación de los agentes, como consecuencia de las bajas laborales, durante estas semanas . Hasta ahora, la tolerancia había sido cero

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada